Zupa-krem z kukurydzy z szynką parmeńską
Zupa-krem z kukurydzy z szynką parmeńską
Składniki: Kukurydza w puszcze×3 osączyć przepłukać pod bieżącą wodą. Może być mrożona około 400 dag. 2 duże ziemniaki Szynka parmeńska 3 plastry 1 łyżka pietruszki i szczypiorku drobno posiekane 2 ząbki czosnku 0.5L. bulionu 1 marchew Sposób: Ziemniaki obrać pokroić w duża Kostkę I wstawić w nie osolonej wodzie do razem z marchewką Gotować około 15 min. Następnie dodajemy kukurydzę,czosnek ,szczypiorek troszkę pietruszki ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion
Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Viola cooks with passion
Z miłością i pasją do gotowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, szynka, marchewka, grill, zupa, szynka gotowana
Inne przepisy z Viola cooks with passion
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję