Egipt -Tajine z jagnięciną i okrą
Egipt -Tajine z jagnięciną i okrą
ViolaPassion Uwielbiam Arabskie potrawy,bogate przyprawy i magię zapachu,która zawsze unosi się w mojej kuchni,gdy zabieram się za gotowanie wschodnich potraw. Jakiś czas temu uczestniczyłam w kursie kuchni Marokańskiej. Tam po raz pierwszy spotkałam się z nazwą Tajine. Dziś postanowiłam przenieść się na wschód do Egiptu.I spróbować innego smaku. Składniki: 500g jadnięciny polecam comber z kością 1 puszka ciecierzycy 1/2 szklanki fasoli ADZUKI 1/2 szklanki fasoli OKRA piżman jadalny 1... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion
Autor
Viola cooks with passion
Z miłością i pasją do gotowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
figa, seler, seler naciowy, chilli, imbir, fasolka, fasola, śliwka, fasolka szparagowa, jagnięcina duszona, czerwona fasola, fasola czerwona, dania na gorąco, duszona marchew
Inne przepisy z Viola cooks with passion
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję