Zupa z kapusty pekińskiej i kapusty kiszonej z pierożkami (wegańska)

Zupa z kapusty pekińskiej i kapusty kiszonej z pierożkami (wegańska)

Zupa z kapusty pekińskiej i kapusty kiszonej z pierożkami (wegańska)

Zupy są jednym z tych dań, podczas przygotowania których można użyć swojej wyobraźni i stworzyć bardzo ciekawe połączenia składników. Co powiecie na zupę z dodatkiem kapusty pekińskiej i kapusty kiszonej? Jest naprawdę pyszna, a całość świetnie dopełniają pierożki z pysznym farszem //   Składniki: Zupa: 1,5 l wody + zioła, przyprawy (u mnie majeranek, lubczyk, curry, sól) 150 g marchewki 120 g cukinii 1 cebula 100 g kapusty pekińskiej 80 g kapusty kiszonej Ciasto do pierożków: 100 g mąki 1 łyżki oleju 50... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Monika JerzakMonika Jerzak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, zupa, kapusta pekińska, ciasto, kapusta kiszona, pierogi przepis, cukinia, pierogi, curry, wegańskie, pieczarki, pieczarki w cieście, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi

Inne przepisy z Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.