Przepisy z warsztatów Andrzeja Polana
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Przepisy z warsztatów Andrzeja Polana
Dziś gotujemy z Andrzejem Polanem i z olejem rzepakowym dzięki przepisom z warsztatów Studio Cook Up. W czasie warsztatów gotowaliśmy, smażyliśmy, piekliśmy, ucieraliśmy pasty do zjedzenia z focaccią i uczyliśmy się jak wykorzystywać olej rzepakowy w kuchni. Bo przecież ciasto upieczone na oleju dłużej zachowuje świeżość. Przecież historycznie tak się właśnie piekło i gotowało w Polsce. Olej rzepakowy jest ceniony, bo jest neutralny w smaku i dobrze znosi obróbkę termiczną. Ale ma też wysoką zawartość ...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiataneAutor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, ogórki, kapustą, pstrag, sałatki, sałatka, ziemniaki, chleb, ciasto, sałatka cezara, kapusta kiszona, salatka ziemniaczana, pieczone ziemniaki, chleb na drożdżach , ciasto francuskie, ciasta z jabłkami
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję