Pomysł na szybką do przygotowania, wegetariańską, aromatyczną i bardzo smaczną zupę przygotowaną na bazie pomidorów z puszki wraz z dodatkiem marchewki, pora, szpinaku i makaronu. Całość wbrew pozorom jest bardzo sycąca. Zupę dosyć mocno doprawiłam, dzięki temu była lekko pikantna w smaku. Polecam ją przygotować. Składniki na porcję dla 3-4 osób: 1 puszka pokrojonych pomidorów (400 g) 2 szklanki wywaru warzywnego 2 szklanki wody 2 duże marchewki 1 por (tylko biała część) 1 cebula mrożony lub świeży ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)