Sposób na najlepsze skrzydełka z grilla - zawijane, przypieczone i lekko pikantne. Idealne na grilla, jak i do piekarnika. Składniki: skrzydełka (ilość dowolna) sól, pieprz przyprawa do kurczaka bądź grilla papryka ostra (+ewentualnie słodka) oliwa z oliwek Skrzydełka umyć, osuszyć, natrzeć przyprawami (solą, pieprzem, papryką ostrą i słodką, a także przyprawą do kurczaka lub grilla) i skropić oliwą z oliwek. Następnie każde skrzydełko zawinąć, aby podczas grillowanie żaden kawałek mięsa nie utk... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)