Kolejna odsłona domowej pizzy - tym razem wersja "farmera", czyli nadziana pieczarkami, cebulką, kukurydzą, ogórkiem małosolnym, wędzonym, surowym boczkiem i wędliną. Aby dodać jej lekkiej ostrości - wierzch pizzy możecie posypać pieprzem cayenne. Spód pizzy posmarowałam sosem pomidorowym przygotowanym na bazie koncentratu pomidorowego. Składniki na porcję dla 3-4 osób: ciasto na pizzę (przepis TUTAJ ) kilkanaście plasterków wędliny (cienko pokrojonej) 8 plastrów wędzonego, surowego boczku 1 mała... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)