Przepis na : obiad
Jeżeli dbacie o linię i staracie się nie jeść smażonych dań to poniższy przepis przypadnie Wam do gustu. Frytki pieczone w piekarniku są miękkie w środku i lekko chrupiące z zewnątrz. Cały ich sekret tkwi w moczeniu ziemniaków w zimnej wodzie wraz z dodatkiem cukru. Składniki na 2 porcje: 4 duże ziemniaki zimna woda 1 łyżka zwykłego cukru sól, słodka papryka 2 łyżki oleju Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w słupki. Frytki przesypać do miski. Zalać zimną wodą, co najmniej do wysokości pokroj... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)