Buraczki po belwedersku

Buraczki po belwedersku

Buraczki po belwedersku

Przepis na : obiad

Buraczki po belwedersku to pomysł na niecodzienny dodatek do obiadu.  Do buraczków dodałam podsmażoną cebulkę oraz rodzynki.  Buraczki przygotowane w poniższy sposób to połączenie słodko-kwaśnym smaków. Jeżeli zastanawiacie się, jaki inny dodatek przygotować do obiadu to zachęcam do kliknięcia TUTAJ .  Składniki na porcję dla 4 osób: 400 g ugotowanych, obranych buraków 1 średniej wielkości cebula 50 g rodzynek 1 łyżka mąki pszennej sok z połowy cytryny oliwa z oliwek sól,  cukier Buraki ze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.