Dorsz Marka z Łodzi

Dorsz Marka z Łodzi

Dorsz Marka z Łodzi

Czas Przygotowania : 4 h Czas Smażenia : 40 min Gotowe w : 4:40 h Liczba porcji : 4 osoby   Każda ryba jest smaczna pod warunkiem, że odpowiednio ją przygotujemy. Ja przekonałam się do smażonego dorsza dopiero wtedy, gdy skosztowałam tego przygotowanego przez mojego przyjaciela Marka. Sekretem jego przepisu jest włożenie ryby do solanki na kilka godzin przed przyrządzeniem. Dzięki temu sól wnika do wnętrza ryby i nadaje jej niepowtarzalnego smaku. Natomiast chrupiącą skórkę otrzymamy panierując dorsza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisy

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.