Jabłka pod kruszonką

Jabłka pod kruszonką

Jabłka pod kruszonką

Do szczęścia i pełni smaku nie potrzeba nie wiadomo jak wyszukanych przepisów, czasami te najprostsze są najlepsze. Jednym z takich deserów są jabłuszka zapiekane pod kruszonką. Składniki: 2 kg jabłek 200g mąki 150g masła (temperatura pokojowa) 5 łyżek drobnego cukru do wypieków opcjonalnie rodzynki, suszona żurawina, orzechy cynamon Przepis: Jabłka umyć, obrać i pokroić na duże kawałki, Do jabłek dodać rodzynki i pozostałe bakalie, wymieszać Przygotować kruszonkę zagniatając masło, mąkę i cukier, Piekarnik nagrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu tyfranbox

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jakich owoców nie powinno się ze sobą łączyć?

To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.