Do szczęścia i pełni smaku nie potrzeba nie wiadomo jak wyszukanych przepisów, czasami te najprostsze są najlepsze. Jednym z takich deserów są jabłuszka zapiekane pod kruszonką. Składniki: 2 kg jabłek 200g mąki 150g masła (temperatura pokojowa) 5 łyżek drobnego cukru do wypieków opcjonalnie rodzynki, suszona żurawina, orzechy cynamon Przepis: Jabłka umyć, obrać i pokroić na duże kawałki, Do jabłek dodać rodzynki i pozostałe bakalie, wymieszać Przygotować kruszonkę zagniatając masło, mąkę i cukier, Piekarnik nagrz... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...