Domaradzki pasztet z królika – kuchnia podkarpacka
Domaradzki pasztet z królika – kuchnia podkarpacka
Domaradzki pasztet z królika - kuchnia podkarpacka Dzisiejsze podkarpackie danie to specjał z Ziemi Brzozowskiej, z Domaradza. Delikatny pasztet z królika podbity słoniną, warzywami i grzybami to pyszne śniadanie, albo kolacja. Warto przygotować taki pasztet samemu zamiast kupować mieloną tekturę w sklepie ;) Mięso królika i warzywa sprawiają, że domaradzki pasztet ma delikatny, subtelny smak. Natomiast ułożone na dnie foremki do zapiekania cienkie plasterki słoniny nadają mu nie tylko właściwą konsystencję, ale sp... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz
Autor
Trzeci Talerz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, królik, grzyby, mięso, bułki, mielone, boczek, śniadania, seler, udka , kolacja, marchewka, dania mięsne, przystawki, mielone z warzywami, mięso mielone, mięso duszone, pasztet wieprzowy, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczone udka, pieczony boczek, bez pieczenia
Inne przepisy z Trzeci talerz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję