Tartaletki z pastą rybno- jajeczną

Tartaletki z pastą rybno- jajeczną

Tartaletki z pastą rybno- jajeczną

Przepis na : kolacja

W niedzielne przedpołudnie zapraszam na pyszne tartaletki w wersji wytrawnej. To doskonała propozycja na śniadanie lub kolację. Są szybkie i łatwe do przygotowania. Polecam!!! SKŁADNIKI: Ciasto: 1 szklanka mąki, 50g masła lub margaryny, 2 żółtka, 1 łyżka śmietany 18%, szczypta soli, Pasta: 3 jajka, 1 puszka wędzonych szprotek w oleju, 2 łyżki majonezu, sól, pieprz, natka pietruszki. PRZYGOTOWANIE: 1. Ciasto: Mąkę przesiewam na stolnicę. Łączę z masłem (margaryną). Dodaję żółtka, śmietanę oraz sól. Zagniatam c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję