Pitta z szynką, warzywami i sosem musztardowym

Pitta z szynką, warzywami i sosem musztardowym

Pitta z szynką, warzywami i sosem musztardowym

Przepis na : kolacja

Dziś mam dla Was przepis na pyszną przekąskę, którą z powodzeniem można zaserwować na imprezie karnawałowej. Przekąska jest szybka i łatwa do przygotowania. Polecam!!! SKŁADNIKI: 2 pitty pszenne, 1/3 kapusty pekińskiej, 6 plastrów szynki spod Powału Hańderek , 1 cebula czerwona, 1 pomidor, 2 ogórki kiszone, olej, sól, pieprz. Sos musztardowy : 1 łyżka musztardy, ½ łyżki majonezu, szczypta kurkumy, PRZYGOTOWANIE: 1. Szynkę kroję w paski. Układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Skrapiam olejem. Wkładam do... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Autor

Kasia J.Kasia J.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, kapusta pekińska, sosy, kapustą, szynka, ogórki kiszone, przekąska, majonez, przekąski, impreza, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, kolacja, kapusta kiszona, czerwona kapusta, pieczeń z szynki, pieczona szynka, szybka kolacja, szybkie przekąski

Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.