Pieczeń z papryką i pieczarkami

Pieczeń z papryką i pieczarkami

Pieczeń z papryką i pieczarkami

Zapraszam na pyszną pieczeń z warzywami. Jest szybka i łatwa do przygotowania. Za świeżym pieczywem smakuje wybornie. Doskonała propozycja na świąteczny stół. SKŁADNIKI: 1 kg łopatki wieprzowej bez kości, 20 dag pieczarek, po 1/2 strąka papryki czerwonej, żółtej i zielonej, 1 cebula, 2 jajka, oliwa, sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE: 1. Łopatkę mielę przez maszynkę do mielenia mięsa. Pieczarki kroję w ćwiartki i podsmażam 5 minut na oliwie. Papryki oraz cebulę obieram, kroję w kostkę i smażę na oliwie około 5 minu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Autor

Kasia J.Kasia J.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, pieczarki, mięso, mielone, jajko, mięso mielone, warzywa, świąteczne przepisy, pieczywo, mięsa pieczone, mielone pieczarki, pasztet, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia, pieczeń z mielonego, pasztet wieprzowy, mielone z warzywami

Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.