Pieczeń z papryką i pieczarkami
Pieczeń z papryką i pieczarkami
Zapraszam na pyszną pieczeń z warzywami. Jest szybka i łatwa do przygotowania. Za świeżym pieczywem smakuje wybornie. Doskonała propozycja na świąteczny stół. SKŁADNIKI: 1 kg łopatki wieprzowej bez kości, 20 dag pieczarek, po 1/2 strąka papryki czerwonej, żółtej i zielonej, 1 cebula, 2 jajka, oliwa, sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE: 1. Łopatkę mielę przez maszynkę do mielenia mięsa. Pieczarki kroję w ćwiartki i podsmażam 5 minut na oliwie. Papryki oraz cebulę obieram, kroję w kostkę i smażę na oliwie około 5 minu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi
Autor
Kasia J.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, pieczarki, mięso, mielone, jajko, mięso mielone, warzywa, świąteczne przepisy, pieczywo, mięsa pieczone, mielone pieczarki, pasztet, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia, pieczeń z mielonego, pasztet wieprzowy, mielone z warzywami
Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję