Pieczeń paprykowo- marchewkowa

Pieczeń paprykowo- marchewkowa

Pieczeń paprykowo- marchewkowa

Zapraszam na pyszną pieczeń z papryką i marchewką. Doskonale smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Polecam gorąco!!! SKŁADNIKI:  80 dag boczku surowego bez kości, 80 dag szynki wieprzowej bez kości, 1 papryka czerwona, 2 marchewki, 2 cebule, 4 jajka, 5 łyżek bułki tartej, 1 łyżka papryki słodkiej mielonej, 2 łyżeczki przyprawy do boczku RAFEX, 2 łyżeczki czosnku granulowanego RAFEX, 1/2 łyżki pieprzu, 2 łyżeczki soli. PRZYGOTOWANIE: 1. Paprykę oczyszczam z gniazd nasiennych. Cebulę i marchewki obier... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Autor

Kasia J.Kasia J.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, papryka, tarta, marchewka, mielone, mięso, boczek, bułki, szynka, mięso mielone, dania mięsne, pasztet, tarta na słodko, pieczony boczek, bez pieczenia, pieczeń z mielonego, pieczeń z szynki, pieczona szynka, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, dania na gorąco, pasztet wieprzowy, dania bez mięsa

Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.