Pasztet kapuściano-fasolowy

Pasztet kapuściano-fasolowy

Pasztet kapuściano-fasolowy

Podstawą tego niecodziennego jarskiego pasztetu jest biała kapusta i fasola, a sam pasztet jest aksamitny i delikatny, smaczny na zimno i na ciepło. Może być wykwintną przystawką, dodatkiem do dania obiadowego albo samodzielnym daniem. Masa pasztetowa może też być farszem do krokietów lub pierogów. Składniki: – 1/2 kapusty białej ok 1,5 kg – 1 puszka białej fasoli – 2 cebule – 2 ząbki czosnku – 4 łyżki oleju – 2 łyżki sezamu – 2 ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Autor

GoszkaGoszka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, kapustą, fasola, pasztet, słonecznik, pierogi przepis, pierogi, sezam, dania obiadowe, mięso mielone, mięso, krokiety, przystawki, fasolka, wegetariańska, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pierogi z mięsem, krokiety z mięsem

Inne przepisy z To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.