Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby.

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby.

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby.

Kiszenie i fermentacja. Domowe sposoby – dr Ewa Dąbrowska i Beata Dąbrowska – recenzja książki “Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby”. Książka dr Ewy Dąbrowskiej i Beaty Dąbrowskiej to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy. Naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych, dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. W książce znajdziemy: – porady dotyczące wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję