Cztery pory roku na Polanie Smaków – Andrzej Polan
Cztery pory roku na Polanie Smaków – Andrzej Polan
Książka „Cztery pory roku na Polanie Smaków” – Andrzeja Polana – recenzja Andrzej Polan – osobowość telewizyjna, ale przede wszystkim doświadczony szef kuchni i restaurator zabiera nas w niepowtarzalną kulinarną w podróż po Polsce. Książka Cztery pory roku na Polanie Smaków zawiera przepisy na wyśmienite dania z lokalnych składników. Wszystkie potrawy przygotowane są w zgodzie z prastarym rytmem czterech pór roku. Każda pora roku niesie ze sobą inne smaki, więc gotowanie w zgodzie ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku
Autor
Tajemnice Smaku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, kapustą, kapusta kiszona, jabłka, zupa, deser, grill, zdrowe przepisy, ogórki, kasza, desery, boczek, łosoś, grzyby, ogórki kiszone, ciasto, śledź, bigos, szparagi, naleśniki, wieprzowina, rosół, truskawki, truskawka, fasolka, dynia, dorsz, tuńczyk, czekolada, ciasto z truskawkami
Inne przepisy z Tajemnice Smaku
Dodaj komentarz