Cztery pory roku na Polanie Smaków – Andrzej Polan

Cztery pory roku na Polanie Smaków – Andrzej Polan

Cztery pory roku na Polanie Smaków – Andrzej Polan

Książka „Cztery pory roku na Polanie Smaków” – Andrzeja Polana – recenzja Andrzej Polan – osobowość telewizyjna, ale przede wszystkim doświadczony szef kuchni i restaurator zabiera nas w niepowtarzalną kulinarną w podróż po Polsce. Książka Cztery pory roku na Polanie Smaków zawiera przepisy na wyśmienite dania z lokalnych składników. Wszystkie potrawy przygotowane są w zgodzie z prastarym rytmem czterech pór roku. Każda pora roku niesie ze sobą inne smaki, więc gotowanie w zgodzie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Autor

Tajemnice Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, kapusta kiszona, jabłka, zupa, deser, grill, zdrowe przepisy, ogórki, kasza, desery, boczek, łosoś, grzyby, ogórki kiszone, ciasto, śledź, bigos, szparagi, naleśniki, wieprzowina, rosół, truskawki, truskawka, fasolka, dynia, dorsz, tuńczyk, czekolada, ciasto z truskawkami

Inne przepisy z Tajemnice Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.