Ten mus smakuje wspaniale. Oczywiście pomijając jego kaloryczność, to jest cudowny – lekko cytrynowy, kremowy, puszysty, taka pianka. To nasza propozycja na wielkanocne śniadanie. Zachwycicie nim swoich gości, ale nie napracujecie się specjalnie Do przygotowania potrzebujemy: 7 płatów żelatyny 3 łyżki soku z cytryny 500 ml śmietany kremówki 200 g creme fraiche 200 g łososia 1 mała cebula, bardzo drobno posiekana koperek i szczypiorek sól, pieprz do smaku Żelatynę moczymy w zimnej wodzie przez ok 10... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...