Selery zapiekane, nadziewane farszem z udek drobiowych z szybkowaru
Selery zapiekane, nadziewane farszem z udek drobiowych z szybkowaru
Kolejny raz uraczę Was przepisem Kuchni Polskiej. Wprawdzie przygotowanie tej potrawy składa się z kilku etapów, ale wierzcie mi - naprawdę warto. Selery w połączeniu z farszem z udek drobiowych wzbogaconych aromatem koperku wyglądają i smakują po prostu rewelacyjnie! Całości dopełnia lekko winny, pomidorowy, beszamelowy, śmietanowy i subtelnie imbirowy sos. Seler korzeniowy (bulwy) Ciśnienie: Niskie Czas Gotowania: 25 min Otwieranie Garnka: Szybkie Porcji: 4 JEŚLI POWYŻSZE WSKAZÓWKI NIC CI NIE MÓWIĄ,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar
Autor
szybkoszybkowar
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
seler, zdrowe, zdrowe przepisy, mięso, mielone, sosy, drobiowe, ser, zupa pomidorowa, udka , ser żółty, koperek, sok, susz, cytryna, imbir, jajko, ciasta z kremami, ciastka kremówki, warzywa, sos pomidorowy, mięso mielone, sos beszamelowy, sos do mielonego , jajka z farszem, mielone z warzywami, jak zrobić wodę z cytryna, sos do jajek, sposoby na jajko, lekkie dania
Inne przepisy z Szybko Szybkowar
Dodaj komentarz