Gotujemy wywar rybny w szybkowarze
Gotujemy wywar rybny w szybkowarze
Aromatyczny i uniwersalny wywar rybny to doskonała baza do zup rybnych, risotto, sosów czy też owoców morza. Po wyklarowaniu można go użyć do przygotowania fantastycznej galarety rybnej. Inne wywary mięsne, drobiowe i warzywne znajdziesz w dziale Wywary . Wywar rybny. Składniki 800 g ryby - kręgosłupy z kawałkami mięsa, z płetwami, ja użyłam 3 z sandacza i 1 z łososia 1 cebula, obierz i pokrój w małą kostkę 1 marchew, obierz i pokrój w małą kostkę 1 pietruszka, obierz i pokrój w małą kostkę 1... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar
Autor
szybkoszybkowar
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, zupa, zupa rybna, owoce morza, mięso, sosy, risotto, łosoś, sos mięsny, zupa warzywna, zupa z selera
Inne przepisy z Szybko Szybkowar
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję