Gotujemy rosół wołowy w szybkowarze
Gotujemy rosół wołowy w szybkowarze
Rosół wołowy - stały bywalec polskiej kuchni. Wyśmienicie smakuje czysty, podany w bulionówkach lub tradycyjnie - z domowym makaronem. Gotowanie wywaru przebiega w dwóch etapach: w pierwszym podgotowuję samo mięso na wysokim ciśnieniu następnie otwieram szybkowar i dodaję wszystkie warzywa i przyprawy, zmieniam ciśnienie na niskie i gotuję do końca Wywar wychodzi bardzo aromatyczny, a dzięki cebulce, którą opiekam i dodaję wraz z łupinką, nabiera pięknego, złocistego koloru. Jeśli zależy Ci na idealnej k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar
Autor
szybkoszybkowar
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, makarony, mięso, mielone, rosół, pierogi, pierogi przepis, żeberka, zupa, pierogi z mięsem, dania z makaronem, mięso mielone, szybka zupa, zupa warzywna, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, dania bez mięsa
Inne przepisy z Szybko Szybkowar
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję