Przepis na : deser
#sniadanie #deser - 2 jabłka - 3 łyżki surowej kaszy jaglanej - 1 łyżeczka oleju kokosowego - 2 plastry pomarańczy - szczypta cynamonu - szczypta otartego imbiru - pół łyżeczki karobu - 2 łyżki amarantusa ekspandowanego - małe pojemniki do zapiekania Jabłka myjemy. Pieczemy 30 minut w temperaturze 180 stopni. Kasze jaglana dobrze płuczemy i gotujemy około 20 minut. Do ugotowanej kaszy, dodajemy olej kokosowy, cynamon, Imbir, karob i amarantus. Upieczone jabłka obieramy ze skóry, kroimy... czytaj dalej...
Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...