Szparagi smażone na maśle z jajkiem sadzonym i grzankami (na śniadanie)

Szparagi smażone na maśle z jajkiem sadzonym i grzankami (na śniadanie)

Szparagi smażone na maśle z jajkiem sadzonym i grzankami (na śniadanie)

Przepis na : śniadanie

Szparagi są smaczne w każdej wersji choć w większości przepisów występują w wersji obiadowej. Ja polecam je również na śniadanie:). Dziś w towarzystwie jajek i grzanek.  ok. 10 zielonych szparagów 2 jajka  1 łyżka masła  3 liście karbowanej sałaty  2 kromki chleba tostowego  2 łyżki posiekanego szczypioru 1 mały pomidor sól, pieprz, czosnek niedźwiedzi  2 łyżki sosu czosnkowego (domowy lub kupny) 1. Szparagi myjemy, odłamujemy twarde końcówki. Na rozgrzanej patelni rozpuszczamy masło.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.