Muffinki podwójnie krówkowe

Muffinki podwójnie krówkowe

Muffinki podwójnie krówkowe

Nie są to może miss wśród muffinek, bo nie zachwycają wyglądem i forma, ale musicie uwierzyć mi na słowo, że są pyszne:). Mocno słodkie i mocno krówkowe, wręcz rozpływają się w ustach a co najważniejsze - są banalne w przygotowaniu. Przepis na 12 babeczek. 2 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej 15 krówek 1/2 szklanki cukru 1 szklanka mleka 1/2 szklanki oleju 1 jajko L 1 puszka masy krówkowej, u mnie czekoladowa 1. W dwóch osobnych naczyniach łączymy ze sobą składniki suche (mą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.