Makaron "zielono mi" z fasolką szparagową, szpinakiem i cukinią

Makaron

Makaron "zielono mi" z fasolką szparagową, szpinakiem i cukinią

Przepis na : obiad

Makaron "zielono mi" - bo warto czasami zrezygnować z mięsa na obiad na rzecz warzyw:). Do makaronu dodałam ich sporo, wszystkie zielone. Fasolka szparagowa, szpinak i cukinia dały świetny mix smaków! Przepis na 1 dużą porcję.  100g ulubionego makaronu, u mnie spaghetti 150g zielonej fasolki szparagowej  200g szpinaku 1 mała cukinia 1 cebula 3 ząbki czosnku  oliwa z oliwek do smażenia 100g sera mozzarella  1. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cukinię ścieramy na tarce, ceb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.