Kruche babeczki z pastą szynkową
Kruche babeczki z pastą szynkową
To mój kolejny pomysł na wykorzystanie zarówno kruchych babeczek jak i pasty szynkowej, bo jedno i drugie przewijało się już dotychczas w moim przekąskowym menu. Babeczki można nafaszerować dosłownie wszystkim, ja polecam wersje mięsne, bo takie nam bardziej smakują. :-) Warunkiem uzyskania smacznej pasty szynkowej jest dobrej jakości, wędzona szynka o wyraźnym smaku. Kruche babeczki: 2 szklanki mąki pszennej 1 szklanka mąki krupczatki 250g margaryny 3 żółtka 1 łyżeczka soli Pasta: 250g wędzonej ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni
Autor
szefowakuchni
Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasty, pasta, babeczki, ogórki, szynka, ciasto, słoik, majonez, ogórki konserwowe, przekąski, ciasta z masa, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasta, pieczeń z szynki, pieczona szynka
Inne przepisy z Szefowa kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję