Kruche babeczki z pastą szynkową

Kruche babeczki z pastą szynkową

Kruche babeczki z pastą szynkową

To mój kolejny pomysł na wykorzystanie zarówno kruchych babeczek jak i pasty szynkowej, bo jedno i drugie przewijało się już dotychczas w moim przekąskowym menu. Babeczki można nafaszerować dosłownie wszystkim, ja polecam wersje mięsne, bo takie nam bardziej smakują. :-) Warunkiem uzyskania smacznej pasty szynkowej jest dobrej jakości, wędzona szynka o wyraźnym smaku.  Kruche babeczki: 2 szklanki  mąki pszennej 1 szklanka mąki krupczatki 250g margaryny 3 żółtka 1 łyżeczka soli Pasta: 250g wędzonej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Autor

szefowakuchniszefowakuchni

Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, pasta, babeczki, ogórki, szynka, ciasto, słoik, majonez, ogórki konserwowe, przekąski, ciasta z masa, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasta, pieczeń z szynki, pieczona szynka

Inne przepisy z Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.