Zdrowa, pełna witamin, dietetyczna sałatka z dużą ilością świeżych warzyw, jajek na twardo i aromatycznego wędzonego pstrąga, które świetnie komponują się z delikatnie ostrym, a zarazem słodkim miodowym dressingiem z wyczuwalną jabłkową nutą. Składniki: 125g makaronu pappardelle 125g fileta z wędzonego pstrąga 20g świeżego szpinaku 5 rzodkiewek 1 pęczek szczypiorku 8 pomidorków koktajlowych 120g zielonego groszku (mrożonego) 3 jajka na twardo świeżo zmielony pieprz Dressing: 3 łyżki musztardy francuskiej 3 łyżki ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.