Domowy paprykarz z makrelą i marchewką

Domowy paprykarz z makrelą i marchewką

Domowy paprykarz z makrelą i marchewką

Przepis na : śniadanie

Paprykarz to tradycyjna potrwa kuchni węgierskiej składająca się z mięsa ryb, papryki i ryżu. W moim wydaniu z wędzoną makrelą, marchewką i ryżem. Zdrowe mięso rybie plus marchew i brązowy ryż idealnie ze sobą współgrają i tworzą idealną pastę do świeżego pieczywa. A do picia polecam sok Słoneczne Pomarańcze z cząstkami miąższu - 100 % soku tylko od Hortex.  Składniki: 300g obranej z ości wędzonej makreli 250g marchewki w kostce Hortex 100g brązowego ryżu 2 cebule 2 ząbki czosnku 260g koncentratu pomidoro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, makrela, ryby, makrela wędzona, mięso, ryba, pieczywo, pasta, śniadania, przekąski, przystawki, przekąska, ryż smażony, ryż z warzywami, szybkie śniadanie

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.