Rosół z indyka i kurczaka z wolnowaru

Rosół z indyka i kurczaka z wolnowaru

Rosół z indyka i kurczaka z wolnowaru

Znakomity, intensywny w smaku, rosół. Ponieważ mój wolnowar ma pojemność 3.5 l, po włożeniu mięsa i warzyw nie zostaje zbyt wiele miejsca na płyn. Ale  dzięki  temu rosół, który otrzymujemy jest niezwykle aromatyczny. Na ogół pierwszego dnia jemy zupę jako czysty  rosół, tylko  z domowym makaronem, natomiast resztkę która zostaje, następnego dnia traktuję  już  tylko jako bazę do innej zupy np ogórkowej. Z tej porcji zostaje nam sporo mięsa. Jeżeli lubimy gotowanego k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, rosół, warzywa, indyk, zupa, kurczak, marchewka, pierogi przepis, makarony, pierogi, makaron, seler, naleśniki, pietruszka, gotowany kurczak, uda z kurczaka, gotowana marchewka, por , pasztet, naleśnik, pierogi z mięsem, pałki kurczaka, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, kurczak makaron, kurczak z makaronem, indyk z makaronem, kurczak z porem, kurczak z czosnkiem, kurczak na parze

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.