Małe kalmary faszerowane fetą

Małe kalmary faszerowane fetą

Małe kalmary faszerowane fetą

Pyszne, faszerowane kalmary. Danie nieco pracochłonne, ale warte zrobienia. Jeżeli nie mamy Ouzo, dodajmy do pomidorów bulion i doprawmy sos mielonym anyżkiem. Podawać np z ryżem.  A tutaj inne przepisy na dania z małymi kalmarami Kalmary faszerowane po włosku z grilla Greckie faszerowane ryżem W sosie pomidorowym, z makaronem składniki 600 g oczyszczonych małych kalmarów (ok 20 szt) farsz: 100 g świeżego szpinaku 200 g fety 2 - 3 ząbki czosnku sól, pieprz papryka w płatkach na sos ok 400 g pomidorów ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, feta, szpinak, zupa pomidorowa, papryka, mielone, ryż, sos pomidorowy, makarony, makaron, grill, sos do ryżu, owoce morza, sos do makaronu, makaron ze szpinakiem, dania z makaronem, pomidorowa ze świeżych pomidorów, papryka faszerowana

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.