Małe kalmary faszerowane fetą
Małe kalmary faszerowane fetą
Pyszne, faszerowane kalmary. Danie nieco pracochłonne, ale warte zrobienia. Jeżeli nie mamy Ouzo, dodajmy do pomidorów bulion i doprawmy sos mielonym anyżkiem. Podawać np z ryżem. A tutaj inne przepisy na dania z małymi kalmarami Kalmary faszerowane po włosku z grilla Greckie faszerowane ryżem W sosie pomidorowym, z makaronem składniki 600 g oczyszczonych małych kalmarów (ok 20 szt) farsz: 100 g świeżego szpinaku 200 g fety 2 - 3 ząbki czosnku sól, pieprz papryka w płatkach na sos ok 400 g pomidorów ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Stare Gary
Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Stare Gary
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, feta, szpinak, zupa pomidorowa, papryka, mielone, ryż, sos pomidorowy, makarony, makaron, grill, sos do ryżu, owoce morza, sos do makaronu, makaron ze szpinakiem, dania z makaronem, pomidorowa ze świeżych pomidorów, papryka faszerowana
Inne przepisy z Stare Gary
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję