Faszerowany bakłażan

Faszerowany bakłażan

Faszerowany bakłażan

Pyszny faszerowany bakłażan. Wymaga trochę pracy, ale można wszystko przygotować wcześniej. Bakłażany należy upiec, przygotować farsz i  trzymać w lodówce. Przed pieczeniem wyjąć z lodówki, bakłażany napełnić farszem, przykryć folią aluminiową, wstawić do piekarnika, bez posypywania serem i dopiero jak będą dobrze zagrzane zdjąć folię, posypać serem i piec jak podano w przepisie. Przepis ze strony BBC Food Recipesskładniki 4 bakłażany6 łyżek oliwy z oliwek1 cebula, posiekana4 ząbki czosnku, drobno ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, papryka, zupa pomidorowa, mięso, sos pomidorowy, tarta, sosy, pomidor, mięso mielone, do pracy, chilli, słodkie, sos do mielonego , papryka faszerowana, mięsa pieczone, bez pieczenia, sos chilli, pieczeń z mielonego, suszone pomidory, pieczeń z mięsa mielonego, smażony ser, tarta na słodko

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.