Babka migdałowa z wiórkami czekoladowymi to nowy, fajny pomysł i na święta i wszelakie inne okazje :) Polecam bo jest pyszna :) Składniki: 250g margaryny 1 ½ szklanki cukru 6 jajek 1 ½ szklanki mąki Szczypta soli 2 łyżeczki proszku do pieczenia 250g drobno mielonych migdałów 100g wiórek czekoladowych 2 łyżki soku pomarańczowego, likieru lub nalewki* :) Dodatkowo: 2 łyżki cukru pudru do posypania Margarynę ucieramy z cukrem na gładką masę, następnie dodajemy po jednym jajku, po czym dodajemy sok (likier lub nalewkę... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...