Nie od dziś wiadomo, że upieczone warzywa zyskują niepowtarzalny, głęboki smak. Zupełnie inny niż w przypadku gdy je gotujemy. Tak też jest z kalafiorem, który po upieczeniu przybiera zupełnie inne oblicze, staje się lekko orzechowy, ma przyjemną strukturę i wyjątkowy aromat. Jeśli jeszcze nie próbowaliście pieczonego kalafiora, koniecznie spróbujcie, gwarantuję że odmieni wasze podejście do tego warzywa. Upieczony kalafior może stać się składnikiem różnych sałatek, bazą aromatycznej, kremowej zupy lub ciekawym d... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...