Pyszna makaronowa zapiekanka, która swój zielony kolor zawdzięcza szpinakowi. Dodatkowo dla wzbogacenia smaku mamy tutaj groszek oraz kukurydzę z puszki. Natomiast żeby całość była nieco bardziej syta i miała mięsny element, dodałam kiełbasę krakowską oraz szynkę. 1 op. makaronu świderki 450 g mrożonego szpinaku 2-3 ząbki czosnku puszka groszku puszka kukurydzy 300 g szynki 200 g kiełbasy krakowskiej suchej 3 jajka 200 ml śmietanki 30% 150 g żółtego sera sól, pieprz gałka muszkatołowa Makaron gotujemy al dente ... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...