Jajka faszerowane tuńczykiem i oliwkami

Jajka faszerowane tuńczykiem i oliwkami

Jajka faszerowane tuńczykiem i oliwkami

Propozycja na śniadanie lub na kolację, a może stanie się też inspiracją świąteczną. Nie znam osoby która nie lubi jajek, bo jajka są po prostu  pyszne. Dzisiaj proponuję faszerowane. Ale będzie jajeczna rozpusta! Już się cieszę! Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo Tuńczyk w sosie własnym rozdrobniony 1 puszka 15 zielonych oliwek 1 ogórek konserwowy 2 łyżki majonezu Pieprz kolorowy 2 gałązki natki pietruszki 1-2 rzodkiewek Wykonanie: Oliwki, ogórka i pietruszkę bardzo drobno siekamy. Jajka obieramy i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Autor

Ewa Górska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jajko, majonez, tuńczyk, śniadania, ogórki, śniadanie, przepisy na święta, ogórki konserwowe, świąteczne, siekane, świąteczne przepisy, sosy, kolacja, jajka faszerowane , sos do jajek, jajka na święta

Inne przepisy z Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.