Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą jaglaną

Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą jaglaną

Gołąbki z kapusty włoskiej z kaszą jaglaną

Muszę się przyznać, że nie robiłam nigdy gołąbków z kaszą jaglaną i jak dobrze pamiętam do gołąbków nie wykorzystywałam kapusty włoskiej. Kapusta włoska jest specyficzna w smaku a to jakoś mi nie pasowało. Jakże byłam pozytywnie zaskoczona z wyników mojego gotowania. Koniecznie spróbujcie. Mnie bardzo smakowało. Składniki: 1 mała główka kapusty włoskiej 500 mięsa mielonego z indyka Garść suszonych grzybów ¼ czerwonej papryki ¼ zielonej papryki 1 cebula Łyżka posiekanej natki pietruszki 50 g kaszy jaglanej ( wag... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Autor

Ewa Górska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, grzyby, kapustą, mielone, kasza, kasza jaglana, mięso mielone, mięso, sosy, indyk, dietetyczne , dania mięsne, dania dietetyczne, dietetycznie, sos pomidorowy, czerwona kapusta, suszone pomidory

Inne przepisy z Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.