Zupa spalająca tłuszcz

Zupa spalająca tłuszcz

Zupa spalająca tłuszcz

Przepis na : obiad

Zupa wspomagająca przemianę materii, możecie jeść ją w każdych ilościach :)  Seler- ktory ma wlaciwosci odchudzajace, a takze oczyszczajace. Ma mnostwo witamin( witamina C dwa razy wiecej niz w cytrusach, wit z grupy B, kwas foliowy, olejki eteryczne, PP, itd )  ,  oczyszcza organizm. Warzywo pobudza przemiane materii I likwiduje zaparcia. Przyprawa cayenne-  pomaga w procesie trawienia i likwiduje wzdęcia. Kapusta - nie zawiera tłuszu i cholesterolu, jest niskokaloryczna, posiada w... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Autor

SmakiEdytySmakiEdyty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

seler, kurczak, podudzia z kurczaka, papryka, brokuły, pomidor, cytryna, rosół, niskokaloryczne, brokuł, warzywa, marchewka, zupa, sałatka, sałatki, gotowany kurczak, zupa brokułowa, dietetyczny obiad, obiad, dietetyczne , dietetycznie, kalafior, kalafiorem, kapustą, sałatka z papryki, sałatka z kurczakiem, zupa z selera, czerwona kapusta, kurczak z papryką , sałatka z selerem

Inne przepisy z Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Jola, 20 listopada 2014 12:31:20

a czy ta zupa na pewno spala tłuszcz chociaz w malych ilosciach ?

Blue Raven, 27 maja 2014 20:12:09

Bombastyczna zupa! A jak pominiemy udka, to nie straci na urodzie. :)

Edyta B, 27 maja 2014 20:18:52

Moze byc spokojnie bez udek, wtedy warto zrobic wywar warzywny :) A najlepsze ze dziala :)

Gosia, 27 maja 2014 20:35:23

Zapraszam do udziału w konkursie:http://www.fochygochy.blogspot.com/2014/05/konkurs-z-ksiazka-w-tle.html

Edyta B, 27 maja 2014 20:38:33

Przepis juz u Ciebie :)

Magda, 27 maja 2014 23:07:41

Chyba sobie taką ugotuję, bo jak co roku o tej porze jestem na diecie :-)) Skoro mówisz, ze to działa, to trzeba spróbować!

Anonymous, 28 maja 2014 10:56:22

no..dzis moze ugotuję ladnie wygladalubię wszelkiego rodzaju jarzynki i warzywka...wzorem wloskiej minestrone czyli bez mięska i wszystko w kupie..ja robię tez od czasu do czasu takie cos co w Italii nazywaja sałatka do drugiego dania:gotuję po 2 szt. marchewkę, ziemniaki, kawałek selera i cebulę(wszystko w skorkach)po - obieram i kroję w grubą kostkę, zalewam olejem ze szczyptą soli i kilkoma kroplami octu jabłkowego i jadam na cieplo.Polecam do II dania jak też jako samodzielna przkąskę.pozdrawiam maryla

Edyta B, 28 maja 2014 11:06:57

Warto, warto :) zupa jest swietna.

Edyta B, 28 maja 2014 11:10:10

Witaj Marylko, bardzo podoba mi sie Twoja salatka. Sprobuje. Pozdrawiam.