Bezy

Bezy

Bezy

No i zostal nam deser Po wczorajszej napoleonce- kremowce zostalo mi bialko- Wiec na zamowienie mojej rodzinki zrobilam bezy Ubilam piane z 6 bialek , dodajac 250gr cukru pudru, lyzeczki maki ziemniaczanej i lyzeczki octu ryzowegoSzpryca cukiernicza wycisnelam bezy na blache.Pieklam w nagrzanym piekarniku do 120C najpierw 25 min, pozniej suszylam 45 min na 100 C. Smacznego i milego wieczoru czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Butterfly, 21 października 2013 17:44:29

mniam, mniam ale tu pysznosci u Ciebie, chentie wpadlabym na kawke :) pozdrawiam cieplutko z sasiednich okolic :)

Edyta B, 21 października 2013 22:07:55

Bardzo mi milo, ze znalazlas pysznosci dla siebie :)a kawka kto wie...w koncu wszystkie marzenia sie spelniaja - no wlanie- jak mawiam ja,:)pozdrawiam

Agnieszka kuchniamaryny, 2 czerwca 2014 12:53:45

bezy<3<3 kocham je...tylko ja robię bez ryzowego octu

Edyta B, 3 czerwca 2014 01:37:08

Mysle ze to kwestia tylko przepisu i Twoje sa przepyszne tez :)