Szaszłyki z łopatki, boczku i cebuli

Szaszłyki z łopatki, boczku i cebuli

Szaszłyki z łopatki, boczku i cebuli

Kolejna propozycja na grilla.  Tym razem szaszłyki wieprzowe z łopatki, boczku i cebulki. Szaszłyki takie najlepiej jest przygotować dzień przed grillowaniem. Dzięki temu mięso skruszeje i będzie soczyście miękkie. Składniki: pół kilo łopatki 25 dag boczku surowego wędzonego 6 cebul opakowanie przyprawy "marynata pikantna" do mięs i drobiu firmy Kamis pół opakowania przyprawy "grill karkówka" firmy Kamis olej Wykonanie: Do miseczki wsypujemy obie przyprawy i dodajemy tyle oleju, aby marynata była gęst... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.