Zapach czosnku i bazylii, czerwień pomidorów i delikatny, podsmażony bakłażan- tak można opisać spaghetti, które Wam dzisiaj proponuję. Składniki (2 porcje): 1 mały bakłażan 10 łyżek oliwy extra virgin 1 cebula 4 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów płaska łyżeczka cukru sól i pieprz do smaku duża garść listków bazylii 220 g makaronu spaghetti lub bavette (na zdjęciu) Wykonanie: Bakłażana kroimy w drobną kostkę, solimy i umieszczamy na sitku. Bakłażan powinien postać 1 godzinę. W międzyczasie kilka ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...