Łosoś w ziołach prowansalskich
Łosoś w ziołach prowansalskich
Za każdym razem, gdy jem tego łososia nie mogę się powstrzymać od komentarza: "Jaki on jest pyszny". Pyszny, soczysty, rozpływający się w ustach. Podaję go zawsze z pieczonymi ziemniaczkami. W tej odsłonie łosoś, ziemniaki pieczone z koperkiem , sos czosnkowy i surówka z kiszonych ogórków. Składniki: 0,4 kg świeżego łososia norweskiego 2 - 3 ząbki czosnku 2 łyżki soku z cytryny 1/4 łyżeczki suszonej bazylii 1/2 czubatej łyżeczki ziół prowansalskich 1/4 pęczka koperku 2 łyżki oliwy do pie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu
Autor
Agade
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
łosoś, pieczenie, ogórki, ryby, ryba, pieczone ziemniaki, ogórki kiszone, sos czosnkowy, sosy, surówka, ziemniaki, ziemniak, czosnkowy, polewa, sok, pieczone ziemniaki z czosnkiem
Inne przepisy z Smak mojego domu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję