Przepis na : deser
Najlepsze racuchy pod słońcem! Tak wszystkim smakowały, że nie nadążałam ściągać ich z patelni....miały być na podwieczorek, niestety zabrakło i musiałam jeszcze jedna turę robić. Jabłka, które są w środku sprawiają, że racuchy są bardzo wilgotne a przy tym też baardzo delikatne. Na drugi dzień smakują równie dobrze co robione w ten sam dzień. Ja odgrzałam sobie w mikrofali i smakowały jak dopiero co zdjęte z patelni!:) Znalezione tutaj. Składniki: -1/2kg mąki orkiszowej (w tym ok. 100-... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...