Przepis na : obiad
Pyszne, pożywne i łatwe w przygotowaniu. Coraz bardziej przekonuję się do dań jednogarnkowych. Po ostatnim risotto , które smakowało także tym, których wcześniej nawet nie podejrzewałam, że takie danie spróbują, a co dopiero, że będą zajadać ze smakiem, poczułam, że mam zielone światło na dania jednogarnkowe. Kaszotto przebiło nawet risotto, jest po prostu bajeczne w smaku, z dodatkiem awokado i świeżej kolendry, po prostu wymiata. Polecam bardzo gorąco. U nas danie dla 4 osób. Inspiracją był ten przepis... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...