Faszerowana ,,kaczka dziwaczka” pieczona w garnku rzymskim

Faszerowana ,,kaczka dziwaczka” pieczona w garnku rzymskim

Faszerowana ,,kaczka dziwaczka” pieczona w garnku rzymskim

Przepis na : kolacja

Lubicie mięso kaczki? Ja tak średnio ale rosół z kaczki to mój ideał. Jednak ostatnio Rysiowa Mama dała nam kaczkę którą wcześniej poluzowała. Pamiętacie w Julie&Julia przepis na kaczkę luzowaną? Wyższa szkoła jazdy - jednak bardzo mi się spodobała. Znalazłam kilka przepisów jednak tego Julii Child nigdzie dorwać nie mogłam :-(. Zaintrygował mnie jednak przepis z bloga Kulinarne Etiudy na kaczkę faszerowaną w cieście. Jednak ciasto sobie podarowałam :-). A przepis na farsz również delikatnie zmieniłam.  P... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu sierotka maRysia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.