Do przygotowania potrzebujemy: Mięso wp-woł– 800g Pieczarki- 220g Papryka czerwona- 120g Papryka zielona- 120g Papryka żółta- 120g Cebula- 120g Ser żółty- 120g Brokuł- 100g Cheddar- 90g Passata pomidorowa- 90g Masło- 60g Smalec- 30g Czosnek- 15g Tabasco- 8g Sól, pieprz Na rozgrzanym smalcu podsmażamy cebulę, następnie dodajemy przeciśnięty czosnek i po 1 minucie mięso. Przyprawiamy i smażymy około 10minut. Dodajemy passatę i tabasco, mieszamy i chwilę smażymy. Przekładamy do naczynia żaroodpornego, posypujem... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...