Przepis na : obiad
Składniki: 2-3 papryki czerwone, 2-3 ząbki czosnku, 2 szklanki pomidorowej passaty, 2-3 szklanki bulionu, 1/4 łyżeczki wędzonej papryki, sól, świeżo mielony pieprz, szczypta cynamonu, ser feta, 2-3 łyżki oliwy z oliwek, świeża bazylia. Wykonanie: Paprykę kroję wzdłuż na 3-4 kawałki, układam z czosnkiem (nieobranym) na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piekę w temperaturze 200C przez 15-20 minut. Po wyjęciu z piekarnika przekładam do miski przykrywam i odstawiam na 15 minut. W garnku podgrzewam bu... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...