Paszteciki drożdżowe z mięsem i grzybami.
Paszteciki drożdżowe z mięsem i grzybami.
Przepis na : śniadanie
Dziś przedstawiam przepis na pyszne paszteciki z mięsem i suszonymi grzybami. Idealne do barszczyku lub jako ciepła przekąska na śniadanie. Pyszne zarówno na zimno jak i na ciepło. Polecam!!! Składniki na paszteciki drożdżowe z mięsem i grzybami: NADZIENIE: 800 g karkówki 50 g suszonych grzybów 1 duża cebula 1/3 szklanki rosołu sól pieprz 1 czerstwa kajzerka lub pół bułki + trochę ciepłej wody do namoczenia tymianek olej CIASTO DROŻDŻOWE: 800 g przesianej mąki tortowej 60 g świeżych ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie
Autor
Agnieszka Gąsior
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, mięso, ciasto, paszteciki, bułki, pierogi przepis, śniadania, pierogi, śniadanie, placki, mielone, drożdżowe, mięso mielone, przekąski na ciepło, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, paszteciki drożdżowe, przekąska, mak, rosół, przekąski, karkówka, mięso na obiad, boże narodzenie, zakąski, impreza, kolacja, wieprzowina, zupa, obiad
Inne przepisy z Rozpustne gotowanie
Dodaj komentarz