Kotlety drobiowe z nutką chrzanu i orzechów.

Kotlety drobiowe z nutką chrzanu i orzechów.

Kotlety drobiowe z nutką chrzanu i orzechów.

Przepis na : obiad

     Jeśli znudziły Wam się już tradycyjne kotlety drobiowe w panierce zapraszam po nowy przepis. Soczyste mięso z kurczaka w chrupiącej panierce, doprawione chrzanem i z delikatną orzechową nutką jest wyśmienite! Kotlety zaskakują smakiem! Ja podałam je z babeczkami (przepis wkrótce). Bardzo polecam!!! Składniki na kotlety drobiowe z nutką chrzanu i orzechów: 2 pojedyncze filety z kurczaka sól pieprz 1 porządna łyżka chrzanu startego samodzielnie (lub 3 łyżki chrzanu ze słoiczka) 1 łyżka zmi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dieta na pamięć i koncentrację

Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka Gąsior

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlet, kotlety, tarta, orzechy, mięso, kotlety drobiowe, drobiowe, bułki, kurczak, masło orzechowe, pasty, pasta, babeczki, chrupiący kurczak, filet z kurczaka, mięso na obiad, przekąska, zakąski, impreza, kolacja, przekąski, obiad, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, gotowany kurczak, pasta z kurczaka, masa do babeczek

Inne przepisy z Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.